lördag 24 april 2010

Nya ägare till Bowlinghallen

Trodde aldrig jag skulle säga detta... Men nu längtar jag faktiskt t o m efter maskrosorna. Denna gula blomma som är sååååå frustrerande när den sprider sig över hela gräsmattan och man knippsar av blommorna innan de hinner gå i frö om man inte har ogräsjärnet i närheten så att man kan få upp hela plantan.
När den väl kommer nu så är det ju ett säkert tecken på att våren är här.
Men jag ska i ärlighetens namn erkänna att i vår familj så är faktiskt maskrosorna en nyttoväxt också, inte bara ett ogräs. Och nej vi gör inte vin på den utan vi matar våra fåglar och gnagare med dem. På många växter så är någon del av plantan giftig eller den blir giftig när den blommat. Men inte maskrosen! På den växten kan man ge allt! Allt ifrån roten till den utblommade blomman, alltså frökapslarna. Bladen är sprängfyllda av c-vitaminer och roten innehåller mycket kolhydrater.

Den stora händelsen i vår familj denna veckan har varit att det ÄNTLIGEN har blivit officiell vilka som ska köpa bowlinghallen här i Hovmantorp. Det har varit klart ett tag och det har spekulerats hej vilt om vad som ska hända med "hallen" och många vita lögner har nog uttalats från oss som vet hur det har legat till.
Så igår var det äntligen dags för Angelice att offentliggöra vad som kommer att hända.
De nya ägarna blir;

Ja ni ser rätt!!! Den ena delägaren blir vår Pontus
och andra halvan blir;
Benny Hedlund (fd Sjögren)! 
Benny är gift med min syster, alltså morbror till Pontus. Och givetvis så är ju min syster delaktig i det hela också och på samma sätt så kommer ju Amanda synas i hallen eftersom hon är Pontus andra hälft även om de inte är gifta.
De fick stående ovationer i hallen när Angelice talade om vilka som skulle ta över. Så häftigt! Hade gärna varit en fluga på väggen där då.
De tar över från 1 Juli 2010. LYCKA TILL!!!!!!!!!

Ha det så gott och gå ut och njut av vädret som är underbart just nu!

Inga kommentarer: