torsdag 28 januari 2010

Fy för snö!


Både igår och idag så har det fullkomligt vräkt ner snö. Så lilla Lilian har tillbringat mycket tid idag med att titta ut genom fönstret i vardagsrummet. Anledningen är att jag blir kass i kroppen vid lågtryck och klarar definitivt inte av att gå några längre promenader sådana här dagar.
Men när hon stod där en gång idag så fick hon syn på en skata som satt på böjen på stuprännan. Åh herre gud vad upprörd hon blev. Hon satte igång att morra och började patrullera fram och tillbaka och "pratade" upprört och berättade att det satt en stor svart/vit fågel på hennes revir.
Hon är för rolig!!!

Snö och Ship har inte kommit in i häckburen än och enda anledningen är att jag inte fått ändan ur vagnen och flyttat dem. Men det är ju ingen panik. Men imorgon ska jag försöka ta ett ryck. Även bakning av frallor står på att göra listan. Sedan får vi se om det blir något mer.


Emelie och hennes tjejgäng ska åka till Ljungby på fredag efter skolan. Det var någon rocknågonting där på fredagen och på lördag åker de tillbaka till Växjö efter att ha sovit hos en av tjejerna som kommer från Ljungby. För natten mellan lördag och söndag är det kulturnatt i Växjö och det vill de ju inte missa. Så det blir en lite orolig helg för hönsmamman. Men det ska nog gå det också...

Inga kommentarer: