söndag 17 maj 2009

Utställningsbesök

Idag har vi varit i Hässleholm på utställningen där. Vi tittade på cairn terrierna och så var vi en runda vid pudelklubbens ras utställning också. När vi gick från pudelringen så var jag väldigt sugen på att ha en hane till. De är så läckra...
Men tillbaka till cairnringen... Lilian skötte sig exemplariskt! Hon var så duktig. Trots att det skälldes runt om kring henne så sa hon inte ett ljud. När vi suttit där ett tag så kom det fram en kvinna som satt strax bakom oss med 2 vetefärgade tikar. Det visade sig att de båda tikarna var från samma kennel som Lilian och den ena av dem var halvsyster till Lilian.

När vi shoppat lite hos Häromi och en canvas bur på ett annat ställe så åkte vi till Tropicstallet.
Det var stort!!! Precis lagom mycket djur. Lite undulater, några agapornis, sparvar, lite olika finkar, några kanariefåglar, lite marsvin, hamstrar, kaniner, ödlor och sköldpaddor. En akvariedel fanns också. Men det jag var mest imponerad av var utbudet av tillbehör och foder. Och det var rent och snyggt. De hade t o m heltäckningsmatta på övervåningen!
Tyvärr så hade de bara en kakariki hemma och det var en hona och hon var normalfärgad. Jag är ju ute efter en gul eller gulgrön brokig hane. Honor har jag ju redan två stycken.

Vi var hemma igen vid halv tre ungefär och då tänkte jag att jag lite snabbt skulle fixa middag så jag for ner till ICA och skulle köpa köttfärs. Men tji fick jag! Det fanns ett par kotletter och lite fläskfilé så jag fick åka till Lessebo. Och sedan så blev det köttfärssås med fullkornspasta och sallad.

I morgon ska jag inte göra mycket. Tvätta lite och plocka.

Nu ska jag gå och lägga mig. Sov Gott!!!

Inga kommentarer: