söndag 11 maj 2008

Nu blir det nog ägg snart!

Egna är i holken stup i kvarten nu. Och man ser på Sture hur lycklig han är över det. När Egna kommer ut ur holken så pussar Sture lite på henne och sedan tar han sig fram till holköppningen och kollar in precis som om han vill se efter om det har kommit något ägg.
Jag tycker att det är precis lika spännande denna gången som förra när man gick och väntade på att det första ägget skulle komma.

Igår gjorde Hobbe en störtrusning ut genom vardagsrumsdörren när Olaf gick igenom den. Olaf blev nog livrädd när Hobbe kom farande förbi honom i dörren för det var öppet ut till altanen. Som tur var hade Hobbe siktet inställt på Egnas och Stures bur som står i hallen och landade på den samtidigt som Olaf slängde sig mot skjutdörren i köket och drog igen den.
Men idag var ju sista riktigt varma dagen på ett tag så nu kommer det ju inte vara någon risk att han flyger ut ut i alla fall.

Esso och Enya kommer nog att tycka att det är botten att de inte kan gå ut och in som de vill men vi får väl öppna åt dem istället. Bara det inte regnar. Esso bekommer det inte ett dugg, Enya däremot vill ju helst inte gå ut och bli blöt i håret för då krullar det sig så fasligt=).
Jag personligen tycker både att det är bra och dåligt att sol och värme försvinner. Bra för att då kan min soleksem lugna ner sig lite. Ikväll är den fullkomligt hysterisk. Jag smörjer och smörjer med aloe gel och det dämpar det lite iallafall.
Dåligt är det ju för att det är ju trevligt när solen skiner och det är varmt och skönt. För än så länge så har det varit en behaglig värme.

I morgon så ska undulaterna få rent och jag ska nog försöka stryka lite. Biblioteket ska få ett besök också. På kvällen är det Lenhovda och ridskolan som gäller och därefter så ska vi hämta Linnea i Lessebo för hon ska följa med hit. Det blir nog mycket fnitter den natten. Pontus ska väl försöka åka till Kosta så att han får sova något eftersom han ska upp till skolan på tisdag.
Och tänk på tisdag fyller Julle Bulle 7 år! Tänk att det är sju år sedan jag fick möta upp pappa för att han skulle hämta syrrans hundar när hon åkt in till förlossning.

Ha det så bra och tänk positiva tankar!

Inga kommentarer: